Press Release

Amsterdam, 19 oktober 2017 Interoute, eigenaar en aanbieder van een internationaal cloudservicesplatform en een van de grootste en meest geavanceerde netwerken in Europa, introduceert Interoute Edge SD-WAN, een Software Defined Wide Area Network-service onderdeel van zijn internationale Cloud Fabric. De recente aanvulling van het Interoute Edge-productportfolio draagt bij aan lagere kosten en verbeteren van applicatieprestaties in de cloud, door applicaties op intelligente wijze met elkaar te verbinden. Door gebruik te maken van Cloud Fabric, combineert Interoute Edge SD-WAN publieke en private toegangsnetwerken in één dynamisch applicatienetwerk. Met het product wordt applicatieverkeer via de snelste routes geleid, zonder invloed te hebben op beschikbaarheid of gebruik te maken van kostbare, ongebruikte back-up circuits.

Het Cloud Fabric-netwerk past zich continu automatisch aan, zodat het op intelligente wijze de applicatiedatastromen tussen lokale vestigingen en de corporate private cloud-omgeving optimaliseert. Daarnaast versnelt het zo de toegang tot applicaties die in de public cloud staan.

Interoute Edge SD-WAN maakt gebruik van Interoute’s mondiale Cloud Fabric, dat zeventien VDC Cloud Zones (virtuele datacentra), colocatiecentra, Points of Presence (PoP’s) en externe cloudleveranciers verbindt met een privénetwerk backbone met zeer lage latency. Gevoelige informatie en prioriteitsverkeer wordt geleid via dit mondiale privénetwerk en route waar applicatieprestaties centraal staan. Geïntegreerde netwerkacceleratie maakt gebruik van deduplicatie en compressie om bandbreedte-eisen te verlagen en niet-zakelijk prioriteitsverkeer via een beveiligde tunnel over het publieke internet te leiden. Interoute SD-WAN Edge Connect monitort eveneens openbare internetactiviteiten met lage prioriteit, om een goede beveiliging te garanderen.

“Interoute Edge SD-WAN zorgt voor betere prestaties van applicaties in de cloud”, zegt Martijn ten Kate, Country Manager bij Interoute Nederland. “Omdat er steeds meer applicaties naar de cloud gaan, komt het regelmatig voor dat zakelijke gebruikers worden gedwongen een internetomweg te nemen om toegang te krijgen tot die apps, wat leidt tot een hogere latency en slechte performance. Interoute Edge SD-WAN zorgt ervoor, in combinatie met Interoute’s Software-Defined Cloud Fabric-basis, dat dit verkeer de snelste en meest directe route neemt, resulterend in een optimale verwerkingscapaciteit en optimale prestaties van cloudapplicaties. De oplossing biedt toegang tot public en private computing gecombineerd met snellere toegang tot applicaties die zich elders in de cloud bevinden.”

Press Release

Interoute voor vierde jaar op rij in het leiderskwadrant

Amsterdam, 5 juli 2017Interoute, eigenaar en aanbieder van een internationaal cloudservicesplatform en een van de grootste en meest geavanceerde netwerken in Europa, maakt bekend dat het is gepositioneerd als leider in Gartners Magic Quadrant for Managed Hybrid Cloud Hosting voor Europe,1 voor het vierde jaar op rij. Het Magic Quadrant is Gartners jaarlijkse analyse van hybrid cloud managed hosting bedrijven en van de kwaliteit van hun dienstverlening.

Interoute blijft leider op het gebied van managed infrastructure platforms met een sterke focus op automatisering, zelfservice en applicatie portabiliteit. Interoutes Cloud Fabric vereenvoudigt de integratie van publieke en private cloud, colocatie en traditionele hosting met zijn software gedefinieerde platform. De aanpak stroomlijnt de adoptie van hybride cloud strategieën door alles van de fysieke legacy tot cloud gebaseerde containers en bedrijfsapplicatieservices mogelijk te maken.

Interoute biedt klanten 13 cloudlocaties in Europa, in aanvulling op locaties in Azië en de VS. Hiermee kunnen applicaties worden gedistribueerd over grote gebruikerslocaties, waardoor vertraging in dataoverdracht wordt beperkt en aan data-soevereiniteitseisen wordt voldaan.  Interoute heeft ook netwerkmogelijkheden in het VDC hosting platform geïntegreerd en promoot vrije dataoverdracht tussen de regio’s.

Bestaande klanten kunnen hun ICT-infrastructuur via Interoute Connect direct koppelen aan de Interoute Cloud op meer dan 300 locaties wereldwijd, inclusief grote datacentra van derden. Ook verschillende vestigingen kunnen worden geïntegreerd in het platform en het globale cloud ecosysteem via Interoute’s Edge SD-WAN aanbod.

“Onze combinatie van een robuuste, veilige en kwalitatief hoogstaande infrastructuur betekent dat zowel gevestigde als jonge, meer digitale bedrijven hun prestaties kunnen verbeteren en compliance kunnen handhaven. De mogelijkheid om legacy, digitale omgevingen en omgevingen van derden te integreren op ons platform, maakt dat ze kunnen voortbouwen op hun nalatenschap terwijl ze hun doelen voor digitale transformatie najagen,” zegt Martijn ten Kate, country manager bij Interoute in Nederland.

Het rapport, dat is opgesteld onder leiding van analist Tiny Haynes met als co-auteurs analisten Gregor Petri, Gianluca Tramacere and Ross Winser, stelt: “Leiders hebben bewezen dat ze uithoudingsvermogen hebben in de markt, dat ze op frequente basis hun bestaande producten kunnen innoveren en dat er op hen gerekend kan worden bij behoeften op enterpriseniveau. Ze hebben aantoonbare technische bekwaamheid en het vermogen om diensten aan een brede kring van klanten te bieden. Ze richten zich met losstaande of geïntegreerde oplossingen op veelvoorkomende gebruikssituaties. Ze zijn bovendien actief op meerdere Europese locaties waar ze hun oplossingen aanbieden met de vereiste data-soevereiniteit.”

Het Gartner Magic Quadrant voor Managed Hybrid Cloud Hosting is hier te vinden.

Meer informatie over Interoute en het Enterprise Digital Platform staat hier.

 Over het Magic Quadrant

 Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die in zijn onderzoeksrapporten worden beschreven. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet  om  alleen de leveranciers met de hoogste beoordelingen te selecteren. Onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de m

eningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en moeten niet worden opgevat als feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

 

Over Interoute 
Interoute is eigenaar en operator van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat 15 eigen datacentra, 17 Virtual Data Centers, 33 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van 24 stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.

 

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat bepaalde verklaringen over de toekomst. Een toekomstgerichte verklaring is een verklaring die niet verwijst naar feiten of gebeurtenissen in het verleden en is te herkennen aan het gebruik van termen als ‘volgens verwachting’, ‘heeft als doel’, ‘gaat ervan uit’, ‘gelooft’, ‘kan’, ‘zal’, ‘verwacht’, ‘schat in’, ‘voorspelt’, ‘van plan’, ‘is van mening’, ‘mogelijk’, ‘voorziet’ en vergelijkbare of ontkennende variaties daarvan, die bedoeld zijn om een toekomstgerichte verklaring te verwoorden. Dit geldt met name voor verklaringen die gaan over toekomstige financiële resultaten, plannen of over zakelijke of managementverwachtingen, toekomstige groei of winstcijfers en over algemene economische omstandigheden en wetten en regelgeving en andere zaken die op Interoute betrekking hebben.

Toekomstgerichte verklaringen geven de huidige visie van het management van Interoute (hierna: het management) op toekomstige gebeurtenissen weer; die visie is gebaseerd op de aannames van het management en is onderhevig aan bekende en nog niet bekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat de daadwerkelijke resultaten, prestaties en successen van Interoute feitelijk kunnen verschillen van de toekomstige resultaten, prestaties en successen zoals die zijn uitgesproken of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen. Het zich voordoen of juist het zich niet voordoen van bepaalde aannames kan ervoor zorgen dat de daadwerkelijke financiële situatie en resultaten van Interoute feitelijk verschillen van, of niet voldoen aan de verwachtingen die in deze toekomstgerichte verklaringen uitgesproken of geïmpliceerd zijn.

De zakelijke activiteiten van Interoute kunnen beïnvloed worden door verschillende risico’s en onzekerheden die er ook voor kunnen zorgen dat de toekomstgerichte verklaringen, schattingen of voorspellingen feitelijk verschillen van de verklaringen die zijn uitgesproken of geïmpliceerd door de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht. De informatie, meningen en toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan alleen over dit moment en kunnen zonder bericht gewijzigd worden. Interoute is niet verplicht om wijzigingen, updates of bevestigingen van een toekomstgerichte verklaring te publiceren of te verspreiden als er ontwikkelingen of gebeurtenissen zijn die betrekking hebben op de inhoud van dit persbericht.

 

 

 

 

Press Release

Interoute now has object storage capability in 7 of its 17 cloud zones covering

UK, Netherlands, Germany and now Geneva and Zurich in Switzerland.

 

London, 26 April 2017 - Interoute, owner-operator of a global cloud services platform and one of Europe's largest and most advanced networks, has expanded its Object Storage capability to its Networked Cloud zones in Switzerland with new resource in Geneva and Zurich.

Interoute’s Object Storage is a pay-as-you-go solution for any static content, (including images and video), cloud data storage or static website hosting, as well as a complementary storage service for the Interoute Virtual Data Centre IaaS platform. Scalability is simple but efficient and it outperforms traditional enterprise storage.

Matthew Finnie, Interoute CTO commented “This recent expansion of Interoute Object Storage into Switzerland gives enterprises a resilient scalable storage platform that can be geo-locked within national borders. As part of Interoute’s Networked Cloud the storage also benefits from our ultra-low latency integrated private network making it ideal for hosting applications, websites and frequently accessed digital content as well as more traditional data storage uses. With this new service businesses that need to ensure stored data is compliant with data residency laws can do so in the UK, Netherlands, Germany and Switzerland on Interoute’s secure Networked Cloud infrastructure.”    

Every object is replicated in geographically distributed data centres covering London, Slough, Amsterdam, Berlin, Frankfurt, and now Geneva and Zurich. Each data centre offers high levels of resilience and low latency access to data across Interoute’s private network infrastructure.

Interoute’s data centres provide secure and highly available facilities with multiple uplinks to the outside world. All data centres and network infrastructure are certified as ISO 27001, ISAE 3402 and PCI-DSS for information security and data integrity. The guaranteed service level is 99.99% availability per single storage region.

Interoute's global private network ensures rapid uploads via the internet from almost anywhere. For maximal resilience data remains writable in case of an outage at any one data centre, and readable in case of simultaneous outage at two data centres. Alternatively country-sovereign data storage principles are applied to ensure data is guaranteed to remain stored within UK, German or Switzerland’s borders.

To access Interoute Object Storage in any of the seven locations, enterprises need to register for an Interoute Virtual Data Centre account. There are no up-front payments or minimum spends and organisations will only pay for the Object Storage capacity that they use during each month.

 

 

Press Release

Nieuw revolutionair model voor de financiële sector levert veilige, snelle clouddiensten met hoge flexibiliteit en schaalbaarheid 

Amsterdam, 18 juli 2017 - Interoute, eigenaar en aanbieder van een internationaal cloudservicesplatform en een van de grootste en meest geavanceerde netwerken in Europa, gaat een samenwerking aan met Montran Corporation, een aanbieder van betalings-, marktinfrastructuur- en treasury management producten en diensten, en security specialist HWG. Door het wereldwijde private cloud-netwerk van Interoute te combineren met de expertise van HWG, krijgen klanten de keuze om de applicaties van Montran als SaaS-oplossingen af te nemen. Door on-demand infrastructuuroplossingen via de cloud aan te bieden krijgen klanten meer mogelijkheden om zich aan te passen aan een veranderende en steeds sterker gereguleerde financiële sector.

Montran heeft meer dan 35 jaar ervaring in de ontwikkeling van robuuste betalingsoplossingen voor marktleidende financiële instellingen en levert de betalings- en treasury applicaties op aanvraag. De oplossingen zijn beschikbaar in een totaalpakket, of als een modulaire, schaalbare oplossing voor banken, veilig binnen het private cloud-netwerk van Interoute en onderhouden door HWG.

“We zijn een samenwerking met Interoute en HWG aangegaan omdat ze de veilige cloudprestaties kunnen leveren die nodig zijn voor de verwerking van directe betalingen van enkele van ’s werelds grootste centrale banken en clearing instituten. Bovendien zijn de functionaliteiten eenvoudig schaalbaar en aan te passen om aan de vereisten van toezichthouders te voldoen,” stelt Keith Esca, Business Development Manager bij Montran. “Neem bijvoorbeeld PSD2. Deze wet- en regelgeving vereist dat banken hun klantgegevens via open API’s beschikbaar stellen aan derden, en verplicht banken hoge beveiligingsnormen te hanteren. De Interoute cloud, zorgvuldig gemonitord door HWG, geeft toegang tot onze services en geeft extra beveiliging door derden één enkel toegangspunt tot de cloud aan te bieden voor de open API’s van de bank.”

Dit zorgt ervoor dat de producten van Montran eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in de systemen en interne omgevingen van een bank. Ook kosteneffectief opschalen naar gelang de groei van een bedrijf toeneemt is zo mogelijk. De mogelijkheid om deze diensten vanuit de cloud af te nemen is een voordeel voor kleine en middelgrote financiële instellingen, die anders tegen grote overheadkosten aan zouden lopen om de interne IT-infrastructuur uit te breiden. Daarnaast verkort het voor de grotere banken de time-to-market van nieuwe diensten die een toegevoegde waarde leveren voor de klant.

Het nieuwe model biedt dezelfde voordelen als een gehoste off-premise installatie, maar levering vanuit de cloud maakt uitrollen eenvoudiger en zorgt voor meer flexibiliteit, schaalbaarheid en een snellere time-to-market voor klantproposities en compliance. Daarbij zorgt het SaaS model voor aanmerkelijk lagere overhead kosten voor de IT-infrastructuur dan de modellen die normaal gesproken bij in-house installaties gebruikt worden.

“We zijn voor onze dagelijkse transacties zo afhankelijk van technologie dat toezichthouders geen fouten of downtime tolereren,” zegt Mark Lewis, EVP Products and Development bij Interoute. “Bedrijven in de financiële dienstverlening hebben behoefte aan een schaalbare architectuur met hoge beschikbaarheid. In deze samenwerking combineren we de bedrijfskritische oplossingen van Montran en de gespecialiseerde security management diensten van HWG met onze ​​ICT-infrastructuur die optimale schaalbaarheid, veiligheid en prestaties garandeert. "

Montran biedt end-to-end oplossingen op het platform - van binnenlandse betaaloplossingen tot volledige transnationale betaalhubs en treasury management product platforms. Al deze oplossingen maken gebruik van API’s, directe betalingen en PSD2-initiatieven.

Aan de basis van het platform van Montran ligt de Interoute Virtual Data Center (VDC) cloud, een wereldwijd geïntegreerde software gedefinieerde netwerk- en cloudinfrastructuur met 17 cloud zones over de hele wereld. Interoute VDC levert publieke, private en hybride IaaS-oplossingen binnen het wereldwijde private netwerk en is een ideale basis voor flexibele, schaalbare SaaS-producten. De private netwerk architectuur betekent een inherent veilig cloudplatform waarin bestaande investeringen in technologie en data opslag geïntegreerd kunnen worden zonder applicaties te hoeven herschrijven.

 

De SaaS-oplossing van Montran maakt gebruik van een 'Security by Design' concept, geleverd door HWG K-SEC: een oplossing die een snellere compliance en verbeterde schaalbaarheid van prestaties biedt. K-SEC is gebaseerd op een reeks geavanceerde detectiefuncties, gecombineerd met innovatieve technieken die computers leren vroegtijdig onbekende dreigingen te detecteren en te neutraliseren. HWG biedt een beveiliging- en ondersteuningscentrum dat wereldwijd 24 uur per dag beschikbaar is om de volledige infrastructuur voor betalingen te controleren en applicaties te beheren voor de klant.

Over Interoute 
Interoute is eigenaar en operator van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat 15 eigen datacentra, 17 Virtual Data Centers, 33 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van 24 stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.

Over Montran

Montran Corporation, opgericht in 1979, levert betalings- marktinfrastructuur- en treasury managementproducten en diensten aan ’s werelds meest toonaangevende financiële instellingen. Montran Corporation heeft vestigingen in de VS, Europa, Zuid-Amerika en India. Meer informatie over de producten en diensten van Montran is te vinden op www.montran.com.

Over HWG

HWG is een IT-beveiligingsbedrijf gericht op bankomgevingen en complexe IT-bedrijfsinfrastructuren. HWG werkt als onafhankelijk technologisch adviseur en biedt uitgebreide en effectieve security managementdiensten. HWG heeft in zijn tienjarige bestaan al verschillende internationale projecten uitgewerkt waarbij geavanceerde security diensten zijn geleverd om de beschikbaarheid van complexe IT-infrastructuren en bedrijfskritische toepassingen voor internationale organisaties, centrale banken, commerciële banken en andere klanten te garanderen. HWG heeft twee operationele 'follow-the-sun' Security Operation Centers, in Verona en Singapore. Zo biedt het bedrijf een eenvoudige aanpak van 24x7 support. De beveiliging van meer dan 400 kritieke systemen verspreid over meer dan 20 landen in 4 continenten wordt proactief gecontroleerd door de HWG Security Operations Centers (SOCs), verantwoordelijk voor de beveiligingsarchitectuur en de permanente preventie van dreigingen op alle lagen: netwerkpakketten, datastromen, besturingssystemen, inhoud, gebruikersgedrag en applicatie transacties.

www.hwg.it

#

 

Press Release

New infrastructure reduces overheads and costs in delivering data securely and on demand

London, UK – 09 May 2017 – iFusion Analytics, a provider of integrated big data as a Service (iBDaaS), has partnered with Interoute, owner-operator of a global cloud services platform and one of Europe's largest and most advanced networks, to deliver edge analytics. By combining iFusion’s iBDaaS platform and Interoute’s global network of interconnected Virtual Data Centres (VDCs), organisations will be able to process data closer to the original source so that analytic insights can be delivered in minutes, rather than the hours it could take running a query using solely a location locked physical server.

“Many people still don’t completely understand how big data works. Previously, running queries against large databases would take hours depending on the volume of data being interrogated and the client’s location,” explained Mark Lewis, EVP, Communications & Connectivity at Interoute. “Deploying analytics software on Interoute’s global network of interconnected Virtual Data Centres changes all of that and means big data insights can be extracted in minutes and used to inform everyday business decision making.”

To provide businesses with immediate insights and information, the partnership will enable iFusion to spin-up compute and storage on-demand to enable quicker database queries closer to the original data source. Big data will be processed at the edge of Interoute’s network before being securely collected, verified and sent to a central system for archiving. The central  iFusion analytics system will provide an umbrella view of all the regional inputs so big data analytics is still performed for the overall organisation.

“The reach of Interoute’s private cloud capability will allow us to deliver unprecedented access to our disruptive, highly scalable analytics platform,” concluded Charlie McAlister, VP sales and business development at iFusion Analytics. “Our customers will be able to truly ‘act local and think global’ by quickly acting on data insights pertinent to the various levels of their organisation.”

 

interoute-ifusion-edge-analytics

All data will be transferred using Interoute’s low-latency, private network to protect the security and sovereignty of information. If local regulations prohibit personal data from crossing national boundaries then iFusion’s local collector will anonymise the required data so that it can be rolled up safely and securely. Interoute will also enable iFusion to run its infrastructure with a smaller team. Using Interoute’s Object Storage and connectors, big data applications can be cut down to a smaller size and pre-loaded as bespoke templates onto VDCs so that different types of analytics can be performed at local sites. 

 

About iFusion Analytics
iFusion Analytics provides highly scalable Integrated Big Data as a Service capability aimed at specific business problems.  The “Templated” approach delivers a complete stack from the solution to a business problem through the Big Data Software componentry down to the deployment architecture and delivers capability as a service to our customers in conjunction with our partners. We have a presence in UK, US, Europe and India with global reach via our partners and alliances.

Press Release
Interoute will speed up data transfer with secure and reliable low-latency MPLS network and distributed cloud platform on three continents for global syrup company
 
Amsterdam, 2 February 2017 - Interoute, owner-operator of a global cloud services platform and one of Europe's largest and most advanced networks, has announced that it has been selected by MONIN, the French manufacturer of flavoured syrups distributed in 145 countries, to connect a brand new factory in Jiaxing, China, with MONIN’s headquarters in Bourges, France. A further MONIN factory in Kuala Lumpur, Malaysia, is also set to be connected up in March 2017. Interoute will also host MONIN’s e-commerce web site and company data in Interoute Virtual Data Centres (VDC) in Hong Kong and Singapore.
 
Pierre-Eric Cognard, Group CIO and CDO at Georges MONIN SAS, commented, "I know Interoute well and have worked with them on several previous occasions, so it felt natural to consult with them when choosing a network operator for our factory in China. I knew the international power of Interoute’s network and when comparing suppliers few are able to commit to such a worldwide quality of service. Interoute is more responsive and competitive than its rivals and its teams immediately adapted to our needs to provide the solutions we needed."
 
Interoute will provide MONIN with high-capacity MPLS network to manage the transfer of its business data. The network will allow MONIN to share industrial information and order planning between its headquarters and the new Chinese plant at a latency of less than 200 ms, a requirement for the company’s business processes to function.
 
Cognard explained, "Low latency is extremely important to us. We monitor our production line through our centralised ERP in France and we found that the scanners we use in our Malaysian factory operate poorly if network latency between the two sites exceeds 200 ms. Up until now, we have accelerated our traffic flows with a Content Delivery Network (CDN) solution, but using the public internet is not reliable and secure enough for us moving forward. Following the setup of our MPLS network in China, Interoute will be responsible for connecting our infrastructure in Malaysia. We also plan to store our data nearer the factory sites by using Interoute's Virtual Data Centres in Hong Kong and Singapore, in order to be closer to users and reduce response times."
 
MONIN distributes more than 140 flavoured syrups in 145 countries, and operates five production sites: one in the United States, two in France, one in China and one in Malaysia. MONIN also has 70 studios which act as showrooms to show how to use its syrups in the bars, hotels and restaurants of each country. All these sites exchange information with the headquarters in Bourges, including large amounts of marketing data and visuals - hence the importance of an efficient global network, and the choice of Interoute.
 
Interoute will enable a reliable and secure data exchange, synchronisation and rapid provisioning of files for business functions such as R&D and Marketing for MONIN around the world. Interoute’s global network and virtual data centres will also enable cross-site archiving to ensure secure backups. MONIN’s e-commerce applications will also be hosted by Interoute. With a trade office in Brazil exchanging large amounts of marketing data with MONIN’s French HQ, the company will rely on Interoute to increase data transfer speeds and allow more secure and faster data exchange.
 
Martijn ten Kate, country manager Interoute Netherlands, commented, “The presence of our Enterprise Digital Platform in America, Europe and Asia combined with our high performance global network is supporting MONIN Group’s international development. The CIO of MONIN’s visit to our data center in Hong Kong provided validation for the technical and security aspects of our infrastructures and was the starting point of our collaboration.” 
Cognard concludes, "With Interoute, we have a single point of contact for the whole world, rather than different local providers. We also have access to technical support 24/7, as well as dedicated sales contacts. We gain coherence in our infrastructure and systems, and we have the same typology of service everywhere, which is much easier to manage." 
 
-  ENDS -
 
About MONIN Gourmet Flavourings
Founded in 1912 in Bourges, France and family-owned and operated for three generations, MONIN is the premier provider of flavouring products for creating specialty beverage and flavourful culinary solutions. With manufacturing facilities on three continents and product availability in more than 145 countries, MONIN is recognised as the leading global flavour solution provider. www.monin.com 
 
About Interoute
Interoute is the owner-operator of one of Europe's largest networks and a global cloud services platform which encompasses 15 data centres, 17 virtual data centres and 33 colocation centres, with connections to 195 additional third-party data centres across Europe. Its full-service Unified ICT platform serves international enterprises and many of the world’s leading service providers, as well as governments and universities. Interoute’s Unified ICT strategy  provides solutions for enterprises seeking connectivity and a scalable, secure advanced platform on which they can build their voice, video, computing and data services, as well as service providers in need of high capacity international data transit and infrastructure. With established operations throughout Europe and USA, Interoute also owns and operates 24 connected city networks within Europe's major business centres. www.interoute.com
 
Forward-Looking Statements
This communication contains certain forward-looking statements. A forward-looking statement is any statement that does not relate to historical facts and events, and can be identified by the use of such words and phrases as “according to estimates”, “aims”, “anticipates”, “assumes”, “believes”, “could”, “estimates”, “expects”, “forecasts”, “intends”, “is of the opinion”, “may”, “plans”, “potential”, “predicts”, “projects”, “should”, “to the knowledge of”, “will”, “would” or, in each case their negatives or other similar expressions, which are intended to identify a statement as forward-looking. This applies, in particular, to statements containing information on future financial results, plans, or expectations regarding business and management, future growth or profitability and general economic and regulatory conditions and other matters affecting Interoute.
 
Forward-looking statements reflect the current views of Interoute’s management (“Management”) on future events, which are based on the assumptions of the Management and involve known and unknown risks, uncertainties and other factors that may cause Interoute’s actual results, performance or achievements to be materially different from any future results, performance or achievements expressed or implied by these forward-looking statements. The occurrence or non-occurrence of an assumption could cause Interoute’s actual financial condition and results of operations to differ materially from, or fail to meet expectations expressed or implied by, such forward-looking statements.
 
Interoute’s business is subject to a number of risks and uncertainties that could also cause a forward-looking statement, estimate or prediction to differ materially from those expressed or implied by the forward-looking statements contained in this communication. The information, opinions and forward-looking statements contained in this communication speak only as at its date and are subject to change without notice. Interoute does not undertake any obligation to review, update, confirm or to release publicly any revisions to any forward-looking statements to reflect events that occur or circumstances that arise in relation to the content of this communication.
 

Pages