News archive

Press
Room

Press Release

Amsterdam, 4 september 2018GTT Communications, Inc. (NYSE: GTT), de toonaangevende internationale cloud networking provider voor multinationale ondernemingen, kondigt vandaag aan dat de Europac Group, een langlopende relatie van het recent geacquireerde Interoute, gebruik gaat maken van de SD-WAN diensten van GTT om de netwerkprestaties van Europese locaties van het bedrijf te verbeteren.

Europac, een van de meest innovatieve fabrikanten van duurzame verpakkingsmaterialen in Europa, maakt gebruik van het uitgebreide Europese netwerk van GTT om 18 papier- en verpakkingsfabrieken en zes afvalverwerkingsbedrijven in Spanje, Frankrijk en Portugal met elkaar te verbinden. Dankzij de hoogwaardige, betrouwbare cloud netwerkdiensten van GTT is Europac in staat processen te stroomlijnen in de hele keten van de verpakkingsindustrie.

Met SD-WAN van GTT optimaliseert Europac applicaties en diensten in een gecentraliseerde cloud-architectuur. Hierdoor kan Europac zijn supply chain-strategie effectiever implementeren, operationele veranderingen managen en zijn concurrentiepositie verbeteren. Daarnaast ondersteunt GTT alle Europese onderdelen van het bedrijf met een bedrijfsbreed VoIP-platform vanuit het datacenter in Madrid.

David Casas, hoofd infrastructuur en communicatie bij de Europac Group, geeft aan: “Het netwerk en de communicatiediensten van GTT stellen ons in staat de integratie van onze interne operationele processen door heel Europa te versnellen en te ondersteunen. SD-WAN maakt ons flexibel en helpt ons het netwerk te optimaliseren om onze cloud-based applicaties te ondersteunen. Dat is een van de hoofdonderdelen van onze digitale strategie.”

“GTT geeft nieuwe betekenis aan internationale communicatie, ten behoeve van klanten als Europac”, zegt Rick Calder, CEO en President van GTT. “We helpen onze klanten om de mensen en cloud-toepassingen in hun organisatie over de hele wereld met elkaar te verbinden.”

Over GTT
GTT geeft nieuwe betekenis aan internationale communicatie en verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud, klaar voor een toekomst waarin de cloud centraal staat. Onze klanten profiteren van de beste server experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT, een Fortune Future 50 company, bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan netwerkdiensten. Bezoek www.gtt.net voor meer informatie over GTT.

Over Europac
De Europac Group is opgericht in 1995 en werd drie jaar later genoteerd op de beurs van Madrid. Het bedrijf heeft 2300 medewerkers en beheert 18 papier- en verpakkingsfabrieken, drie energie co-generatie centrales en zes afvalverwerkingsbedrijven in het zuiden van Europa. Europac is opgenomen in de IBEX Medium Cap index en boekt een jaarlijks 1,3 miljard euro winst. Europac is de enige fabrikant van kraftliner en gecoat papier in Zuid-Europa, marktleider in verpakkingsmaterialen in Portugal en vierde grootste in Frankrijk en het Iberisch schiereiland, waar het ook nog eens de tweede grootste fabrikant van gerecycled papier is. Bezoek www.europacgroup.com/en/ voor meer informatie over Europac.

‘This GTT press release is a translation of the original English version. While the intent is to ensure consistency of meaning between the English and Dutch versions, in any instance of inconsistency the English version shall prevail.’

 

GTT Persdesk:

Naomi van Duin, Yellow Communications
+31 (0)23 555 34 24
GTT@yellow-communications.com
www.gtt.net

Press Release

Amsterdam, 20 maart 2018Interoute, de wereldwijde cloud- en netwerkprovider, is door Gartner aangewezen als marktleider op het gebied van High-Performance Networking. Dit blijkt uit het Critical Capabilities for Network Services, Pan-European-rapport dat het bedrijf deze maand publiceerde. Met dit jaarlijkse rapport kunnen bedrijven product- en servicescores vergelijken aan de hand van belangrijke use cases.

Gartner vergeleek 13 Network Service Providers aan de hand van een High-Performance Network use case. In deze vergelijking haalde Interoute de hoogste score.

Mark Lewis, EVP Products & Development bij Interoute, licht toe: “High-performance, betrouwbare netwerken met een lage latency zijn onmisbaar om Europese bedrijven te kunnen ondersteunen bij hun overstap naar IaaS en SaaS-oplossingen. Onze netwerkoplossingen zijn geoptimaliseerd voor de cloud en samen met onze Interoute Edge Access SD-WAN oplossingen ondersteunen zij bedrijven die hun legacy IT-infrastructuur aan willen laten sluiten op hun digitale toekomst.”

Interoute biedt verschillende managed networking diensten aan om IT-omgevingen te versnellen en te optimaliseren. Hieronder vallen onder meer SD-WAN, Internet Access, private connectivity solutions en SIP trunking. Interoute heeft een enterprise platform ontwikkeld dat de SD-WAN Edge, de nummer één High-Performance Networking Core, integreert met de cloud. Dit platform levert zo een private digitale basis voor bedrijfsgroei, met een optimale verbinding tussen kantoren, datacenters en clouddiensten.

Het rapport is geschreven door Gartner-analisten Katja Ruud en Neil Rickard.

‘Gartner Critical Capabilities for Network Services, Pan-European’ kan hier worden gedownload.

Meer informatie over de producten en diensten van Interoute vindt u hier.

Over het Critical Capabilities onderzoek

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die is afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekpublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en moeten niet worden gezien als feitelijke verklaringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Gartner, “Critical Capabilities for Network Services, Pan-European”, Katja Ruud, Neil Rickard, 9 maart 2018.

 

Press Release

Interoute organiseert Masterclass SD-WAN op 15 februari in Amsterdam

Amsterdam, 13 februari 2018 – Interoute, de wereldwijde cloud- en ​​netwerkprovider, gaat de op software gebaseerde wide area netwerkoplossing Edge SD-WAN leveren aan Thule Group, een toonaangevende leverancier in sport- en outdoor artikelen wereldwijd. Interoute gaat 30 websites van Thule in 14 landen aansluiten op hun Enterpise Digital Platform, ter ondersteuning van de groei en digitale evolutie van de Group.

“Nu we steeds meer cloud en SaaS-gebaseerde applicaties gebruiken, zien we een toegenomen vraag naar bandbreedte en een overmatig gebruik van ons netwerk. Daarom hebben we een onderliggend netwerk nodig dat ons in staat stelt om meer flexibiliteit, schaalbaarheid en controle over ons IT-vermogen te verkrijgen”, zegt Anders Olsson, directeur IT bij Thule Group. “Interoute bezit een geavanceerd netwerk van wereldklasse dat ons een platform als geen ander biedt. Met Interoute hebben we nu een stevig netwerkfundament, dankzij een software gebaseerd netwerk dat ons de flexibiliteit biedt die we nodig hebben. Flexibiliteit om ons bedrijf verder uit te breiden en om te groeien, zonder technische beperkingen.”

Cloud Fabric
"Thule Group is toonaangevend op het gebied van A-merken die een actieve levensstijl vereenvoudigen, het heeft behoefte aan een digitaal platform dat de snelle groei in nieuwe productcategorieën kan ondersteunen", verklaart Mark Lewis, EVP Products & Development bij Interoute. "Door gebruik te maken van Interoute Edge, kan Thule Group profiteren van onze wereldwijde cloud structuur met korte wachttijden. Daardoor kan Thule Group profiteren van hoge bandbreedte, WAN-geoptimaliseerde toegang tot hun applicaties in het datacenter en verschillende clouds, allemaal ondergebracht in een veilig en fijn vermaasd netwerk naar hun locaties."

Interoute Edge biedt een oplossing die op intelligente wijze de routering van het dataverkeer beheert en WAN-verkeer naar andere sites en clouds optimaliseert. Door het prioriteren en optimaliseren van essentieel gegevensverkeer aan de rand van het netwerk en dit actief langs de meest efficiënte routes met de laagste latentie te leiden, optimaliseert Interoute Edge SD-WAN gegevensstromen naar en van toepassingen die in de cloud worden gehost, waardoor de prestaties voor gebruikers worden verbeterd. Het platform helpt de Thule Group om kosten te verlagen, de flexibiliteit te vergroten en de naleving van de ingebouwde beveiligingsfuncties, die standaard zijn bij Interoute Edge, te versterken.

U vindt hier meer informatie over Interoute’s Edge SD-WAN oplossing.

15 februari: Masterclass SD-WAN in Amsterdam
Donderdagmiddag 15 februari 2018 organiseert Interoute op het Nederlandse hoofdkantoor in Schiphol-Rijk een masterclass met de titel: “Waarom het leven in de cloud fijner is met SD-WAN. Een strategische en technische deep dive.”

Ondernemingen stellen steeds hogere eisen aan dataverbindingen. Snelheid en betrouwbaarheid kunnen bepalend zijn voor het succes van nieuwe digitale diensten. In die wereld is het van belang netwerken te gebruiken die de beste gebruikerservaring kunnen garanderen. Om daar te komen is het zaak oplossingen te selecteren die je in staat stellen het gebruik van die middelen op een intelligente manier te optimaliseren. De beste manier om dat te doen is software defined. Maar hoe kunnen bedrijven de SD-WAN strategie het beste afstemmen op de doelstellingen en een succesvolle implementatie bevorderen?

Tijdens deze masterclass – van 14.30 tot 17.30 uur – is er ook een strategische presentatie en een technische duik in werken met SD-WAN. Geïnteresseerd? Meld u dan nog snel hier aan.

 

###

Press Release

Nederland aan kop bij modernisering IT en focus op medewerkers- en klantervaring

Amsterdam, 24 april 2018 - Europese producenten vertrouwen op digitale transformatie in onzekere politieke wereld De industriële bedrijvigheid in het Verenigd Koninkrijk heeft allerminst te lijden onder de aanstaande Brexit. De Britse industrie heeft 2017 afgesloten met de sterkste kwartaalgroei in bijna vier jaar. Ook in Nederland is het producentenvertrouwen hoog. Weliswaar was er in maart 2018 een lichte daling, maar het vertrouwen staat nog steeds ruim boven het gemiddelde van de afgelopen 20 jaar. Ook de IT-managers van Europa’s grote bedrijven voorzien sterke groei in de komende periode, zo blijkt uit onderzoek onder 820 Europese IT-verantwoordelijken door Interoute, de wereldwijde cloud- en netwerkprovider. Ondanks de onzekere politieke ontwikkelingen in de wereld, zoals de Brexit, vertrouwen IT-managers op de digitale transformatie om de veranderingen aan te kunnen en verder te groeien. Nederland gaat volgens het onderzoek in Europa aan kop bij de inzet op digitale transformatie.

Er zijn weinig zorgen meer bij de Europese producenten over het feit dat het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt. Het onderzoek van Interoute laat zien dat het zakelijk vertrouwen rondom de Brexit groot is. Behalve bij Zweedse producenten ziet een meerderheid van de IT-managers in de andere landen Brexit als een kans voor hun organisatie. In Nederland geldt dat voor 63 procent. 

Dat vertrouwen wordt voor een belangrijk deel gevoed door het vertrouwen in de digitale transformatie van hun organisatie. Die transformatie richt zich voornamelijk op modernisering van de IT (gemiddeld 46 procent geeft dit topprioriteit) om operationele processen te verbeteren en kosten te drukken, op het beter faciliteren en ondersteunen van medewerkers (44 procent) in mobiel en sociaal werken, en op het verbeteren van de klantgerichtheid (41 procent) door de betrokkenheid bij klanten te vergroten. Deze top drie scoort in Nederland het hoogst.

Uit het onderzoek van Interoute komt naar voren dat er voor IT-managers in de Europese industrie een top vier is van technologische randvoorwaarden:

 • IT-platforms die automatisch schaalbaar zijn (65 procent)
 • Platforms die overal en altijd veilig toegankelijk zijn (57 procent)
 • Continue dynamische procesontwikkeling (56 procent)
 • Platforms die legacy-technologie verbinden met cloudapplicaties (52 procent).

Producenten zijn dankzij de industriële revolutie 4.0 in staat om het toeleveringskanaal te automatiseren en fabrieken smart te maken met behulp van de realtime uitwisseling van data. Volgens Martijn ten Kate, Country Manager Interoute Nederland, zijn industriële bedrijven vooral op zoek naar manieren om klanten zo veel mogelijk on demand te bedienen en de klantenservice naar een hoger niveau te tillen: “Digitale transformatie geeft producenten en industriële bedrijven de mogelijkheid hun klanten die uitzonderlijke en snelle service te bieden die ze tegenwoordig ook verwachten. Een mooi voorbeeld is het feit dat we binnen afzienbare tijd een revolutie in het toeleveringskanaal zien als producten en
onderdelen lokaal geprint en razendsnel over heel korte afstand vervoerd kunnen worden.  Dan kun je de klanten echt direct en op maat bedienen. Je kunt je als producent alleen voorbereiden op zo’n verandering met een digitale infrastructuur die traditionele netwerken en digitale netwerken kan verbinden. Alleen dan heb je de flexibiliteit en slagkracht om in te spelen op actuele ontwikkelingen en direct te reageren op veranderingen.”

De onderzoeksresultaten in dit persbericht zijn afkomstig uit het rapport ‘The challenges facing European IT decision-makers engaged in digital business transformation’, waarbij 820 IT-verantwoordelijken uit Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Italië, Zweden en Zwitserland zijn ondervraagd over de uitdagingen in een veranderende wereld.

Press Release

Adds 72,000 km fiber network in Europe

Deepens cloud networking service platform

MCLEAN, Va., Feb. 26, 2018 — GTT Communications, Inc. (NYSE: GTT), the leading global cloud networking provider to multinational clients, announced today a definitive purchase agreement to acquire Interoute, operator of one of Europe’s largest independent fiber networks and cloud networking platforms, for approximately €1.9 billion ($2.3 billion) in cash.

The strategic combination:

 • Significantly augments scale, expanding GTT’s Tier 1 global IP network with one of Europe’s most extensive fiber footprints. The network includes over 400 points of presence, spanning 24 metro areas and interconnecting 126 cities across 29 countries.
 • Strengthens GTT’s leadership position in software-defined wide area networking (SD-WAN) with expanded capabilities.
 • Adds 15 data centers, 17 virtual data centers and 51 colocation facilities, enhancing GTT’s cloud connectivity platform.
 • Contributes infrastructure, edge and hosted services to GTT’s suite of cloud networking services.
 • Expands and complements GTT’s multinational client base, adding over 1,000 strategic enterprise and carrier clients, primarily headquartered in Europe.
 • Enhances GTT’s global team with a world-class sales, operations and customer service organization.

“The acquisition of Interoute represents a major milestone in delivering on our purpose of connecting people, across organizations and around the world,” said Rick Calder, GTT president and CEO. “This combination creates a disruptive market leader with substantial scale, unique network assets and award-winning product capabilities to fulfill our clients’ growing demand for distributed cloud networking in Europe, the U.S. and across the globe. Following our successful, proven acquisition model, we expect to complete this integration within three to four quarters post-close and achieve a post-synergy multiple of seven to eight times Adjusted EBITDA or better on a pro forma basis.

“This is an exciting next chapter for Interoute, GTT, our customers and our team,” said Gareth Williams, Interoute CEO. “The combined assets and strengths of our two companies create a powerful portfolio of high-capacity, low-latency connectivity, and innovative cloud and edge infrastructure services to support our customers in the global digital economy.”

Interoute has received the strong support of its shareholders — the Sandoz Family Foundation, Aleph Capital and Crestview Partners — in its strategy of building and consolidating the European fiber, cloud and connectivity markets to create a player with significant scale and international presence.

Transaction Financing

The purchase price will be paid in cash at closing. GTT received committed debt financing for the transaction from a group of financial institutions and committed equity financing of $250 million from GTT’s largest institutional investor, The Spruce House Partnership, and Acacia Partners. GTT expects the transaction to close in three to six months, subject to customary regulatory approvals. At closing, after funding the acquisition with a combination of debt and equity, the expected ratio of total net debt to Adjusted EBITDA will be approximately 5.0-5.5:1, using pro forma combined Adjusted EBITDA plus expected cost synergies. After closing, over time, GTT expects to reduce the ratio of total net debt to Adjusted EBITDA to its long-term target range of 3.0-4.0:1.

Goodwin Procter LLP served as GTT’s legal advisers on this transaction.

Interoute Financial Information

Interoute reported revenues of €718 million and Adjusted EBITDA of €165 million for the 12 months ending September 30, 2017. These financial results attest to Interoute’s track record of significant growth and margin expansion through a combination of organic and inorganic initiatives. Interoute’s definitions of revenue and Adjusted EBITDA are based on International Financial Reporting Standards (IFRS) and its existing accounting practices. Credit Suisse International and Evercore acted as financial advisers to the selling shareholders, and Freshfields Bruckhaus Deringer acted as Interoute’s legal advisers.

Conference Call Information

GTT will hold a conference call to discuss this transaction, as well as its fourth quarter and full year 2017 financial results, as previously announced, on Thursday, March 1, 2018, at 10:00 a.m. EST. To participate in the live conference call, interested parties may dial +1.844.875.6916 or +1.412.317.6714, entering passcode 10112898 and asking for the GTT Communications call, or via webcast at GTT’s website.

A telephonic replay of the conference call will be available for one week and may be accessed by calling +1.877.344.7529 or +1.412.317.0088 and using the passcode 10112898. The webcast will be archived in the investor relations section of GTT’s website.

About GTT

GTT provides multinationals with a better way to reach the cloud through its suite of cloud networking services, including wide area networking, internet, optical transport, managed services, voice and video services. The company’s Tier 1 IP network, ranked in the top five worldwide, connects clients to any location in the world and any application in the cloud. GTT delivers an outstanding client experience by living its core values of simplicity, speed and agility. For more information on how GTT is redefining global communications, please visitwww.gtt.net.

About Interoute

Interoute is the owner-operator of one of Europe’s largest networks and a global cloud services platform, which encompasses 15 data centers, 17 Virtual Data Centers and 51 colocation centers, with connections to over 195 additional third-party data centers across Europe. Its full-service Unified ICT platform serves international enterprises and many of the world’s leading service providers, as well as governments and universities. Interoute’s Unified ICT strategy provides solutions for enterprises seeking connectivity and a scalable, secure advanced platform on which they can build their voice, video, computing and data services, as well as service providers in need of high-capacity international data transit and infrastructure. With established operations throughout Europe and the USA, Interoute also owns and operates 24 connected city networks within Europe’s major business centers. www.interoute.com

Non-GAAP Financial Information

Non-GAAP financial measures are provided as additional information to investors to provide an alternative method for assessing our financial condition and operating results. We believe that these non-GAAP measures, when taken together with our GAAP financial measures, allow us and our investors to better evaluate our performance and profitability. These measures are not in accordance with, or a substitute for, GAAP, and may be different from or inconsistent with non-GAAP financial measures used by other companies. These measures should be used in addition to and in conjunction with results presented in accordance with GAAP and should not be relied upon to the exclusion of GAAP financial measures.

Adjusted EBITDA is defined as net income/(loss) before interest, income taxes, depreciation and amortization (“EBITDA”) adjusted to exclude severance, restructuring and other exit costs, acquisition-related transaction and integration costs, losses on extinguishment of debt, stock-based compensation and from time to time, other noncash or nonrecurring items.

We use Adjusted EBITDA to evaluate operating performance, and this financial measure is among the primary measures we use for planning and forecasting future periods. We further believe that the presentation of Adjusted EBITDA is relevant and useful for investors because it allows investors to view results in a manner similar to the method used by management and makes it easier to compare our results with the results of other companies that have different financing and capital structures.

Forward-Looking Statements

This release contains forward-looking statements which are made pursuant to the safe harbor provisions of Section 27A of the Securities Act of 1933, as amended, and Section 21E of the Securities Exchange Act of 1934, as amended, which reflect the current view of GTT Communications, Inc. with respect to its plans, objectives and strategies or future events or future financial performance. From time to time, GTT also provides forward-looking statements in other materials GTT releases to the public or files with the U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”), as well as oral forward-looking statements. You should consult any further disclosures on related subjects in our annual reports on Form 10-K, our quarterly reports on Form 10-Q and our current reports on Form 8-K filed with the SEC. Such forward-looking statements are and will be subject to many risks, uncertainties and factors relating to our operations and the business environment that may cause our actual results to be materially different from any future results, express or implied, by such forward-looking statements. Factors that could cause GTT’s actual results to differ materially from these forward-looking statements include, but are not limited to, the following: our ability to obtain capital; our ability to develop and market new products and services that meet customer demands and generate acceptable margins; our reliance on several large customers; our ability to negotiate and enter into acceptable contract terms with our suppliers; our ability to attract and retain qualified management and other personnel; competition in the industry in which we do business; failure of the third-party communications networks on which we depend; legislation or regulatory environments, requirements or changes adversely affecting the businesses in which we are engaged; our ability to maintain our databases, management systems and other intellectual property; our ability to maintain adequate liquidity and produce sufficient cash flow to fund our capital expenditures and debt service; technological developments and changes in the industry; our ability to complete acquisitions or divestitures and to integrate any business or operation acquired; our ability to overcome significant operating losses; and general economic conditions. Additional information concerning these and other important factors can be found under the heading “Risk Factors” in GTT’s annual and quarterly reports filed with the Securities and Exchange Commission, including, but not limited to, its Annual Report on Form 10-K. Statements in this release should be evaluated in light of these important factors.

 

GTT Media Inquiries:

Marion Janic, RooneyPartners

+1-212-223-4017

mjanic@rooneyco.com

Bob Cavosi, RooneyPartners

+1-646-638-9891

rcavosi@rooneyco.com

 

GTT Investor Relations:

Jody Burfening/Carolyn Capaccio, LHA

+1-212-838-3777

ccapaccio@lhai.com

 

Press Release

Interoute Virtual Data Centre voldoet aan de PCI-DSS standaard voor level 1 service providers, versterkt daarmee de beveiliging voor klanten die online creditcardbetalingen verwerken

 

Amsterdam, 29 januari 2018 - Interoute, de wereldwijde cloud- en netwerkprovider, heeft aangekondigd dat, na een officiële audit van de Interoute Virtual Data Center (VDC) service, het bedrijf nu volledig voldoet aan de Payment Card Industry Data Security standaard (PCI-DSS) 3.2 als level 1 service provider.

 

Interoute VDC is een internationaal Infrastructure-as-a-Service platform met 17 locaties verspreid over Europa, de Verenigde Staten en Azië, dat bestaat uit een geïntegreerd privaat netwerk met korte wachttijden en een totale lengte van meer dan 70.000 kilometer. Het biedt eenvoudige hybride koppelingen met legacy IT, datacentra, andere clouds en containers en volledige automatisering, wat betekent dat gebruikers met slechts enkele muisklikken, of door middel van een API, kunnen beschikken over computer-, opslag- en netwerkbronnen.

 

De PCI-DSS standaard is ontworpen om data te beschermen die verwerkt, overgedragen en opgeslagen wordt tijdens handmatige of elektronische betaaltransacties. Het Interoute VDC platform is nu PCI-DSS gecertificeerd, waarbij voortdurend de individuele datacentra worden betrokken en gelijke tred houden met de vraag vanuit de afnemer. De accreditatie zal jaarlijks getest worden en zorgt ervoor dat de klanten van Interoute op een veilige manier gebruik kunnen maken van het schaalbare cloudplatform met geïntegreerde lage latency en het hoge capaciteit netwerk, om creditcardinformatie op te slaan en te verwerken.

 

“De PCI-DSS standaard, gecombineerd met Interoute’s VDC, biedt organisaties die creditcardbetalingen verwerken een veilige, lage latency en geografisch verspreide cloud voor het ondersteunen van de lokale vestigingseisen voor data”, aldus Martijn ten Kate, country manager bij Interoute. “Met 13 Europese vestigingen verspreid over 9 landen en vestigingen in de Verenigde Staten, Singapore en Hong Kong, ondersteunt Interoute’s cloud de behoefte van Europese organisaties aan een beveiligd, wereldwijd platform voor creditcard betalingen ter ondersteuning van hun groei en expansie.”

 

Als onderdeel van de compliance-vereisten werd Interoute onderzocht door Razorthorn, een gekwalificeerde beveiligingsexaminator (QSA, qualified security assessor).  De PCI-DDS 3.2 accreditatie omvat een verplichting om een firewall configuratie te installeren en te onderhouden ter bescherming van de gegevens van de kaarthouder, biedt versleutelde verzending van deze gegevens via open, publieke netwerken en de mogelijkheid om toegang tot de gegevens van de kaarthouder te beperken, om te helpen bij de beveiliging tegen fraude. Organisaties, zoals detailhandel en handelsbedrijven, kunnen verzekerd zijn van het feit dat Interoute VDC grondig getest is op de meest recente eisen van de PCI regulering, ruim voor de implementatiedeadline van 1 februari 2018.

Pages

 • Telephone
 • eForm