Blogs

6 IT-wensen die je vervult met SD-WAN

Wed, 2017-11-01 10:39 -- Denise.Martens@...

Het is nog niet zo gek lang geleden dat de netwerken die de belangrijkste bedrijfsfuncties ondersteunen zorgvuldig van het internet gescheiden bleven. Nu steeds meer zakelijke diensten via het internet worden aangeboden, wordt die scheidslijn steeds minder duidelijk. Tegenwoordig moeten zakelijke netwerken zowel bedrijfskritisch internetverkeer als het interne netwerkverkeer ondersteunen, anders kunnen werknemers simpelweg hun werk niet meer doen.

De digitale basis voor de Fintechs

Fri, 2017-02-17 09:24 -- Martijn ten Kate
Informatietechnologie neemt zo’n vlucht dat er mogelijkheden ontstaan voor nieuwe diensten, nieuwe markten en nieuwe concurrentie. De maatschappij transformeert door de digitalisering. Bij zo veel nieuwe mogelijkheden is het de kunst om niet uit het oog te verliezen dat de kwaliteit van de IT die dit allemaal mogelijk maakt, bepalend is voor het succes van elk nieuw initiatief.
 

Retail Go!

Mon, 2016-07-25 13:33 -- Martijn ten Kate
Klaar voor de start van het IoT?
 
Al jaren zien we geinige voorbeelden voorbijkomen van IoT-toepassingen in de retail. De echte doorbraak blijft vooralsnog uit. Het plotselinge succes van Pokémon Go zou zomaar eens een teken kunnen zijn dat consumenten klaar zijn voor ‘augmented shopping’.
 

Unified Communications: focus op de basis

Fri, 2016-06-03 11:55 -- Martijn ten Kate
Unified Communications leek een inkopper. Alle communicatiemiddelen koppelen in één oplossing klinkt logisch en praktisch. Het lijkt ook technisch heel aantrekkelijk, omdat het meer flexibele mogelijkheden biedt om de communicatie te beheren, zodat je bijvoorbeeld snel kunt op- en afschalen en eenvoudig aan veranderende gebruikerswensen kunt voldoen. Toch is het juist die achterkant die in de praktijk het grootste obstakel voor UC is gebleken.
 

We moeten iets met UC!

Mon, 2016-03-21 13:50 -- Debby Kappetijn
Over de voordelen van unified communications (uc) bestaat weinig twijfel. Een organisatie die moet communiceren doet dat daarom graag ‘unified’ en in de loop van de jaren zijn hier ook talloze oplossingen voor beschikbaar gekomen. Alleen wil dat niet zeggen dat iedereen al unified communiceert. Hoewel het begrip alweer twee decennia oud is, zien we nog genoeg bedrijven die de stap naar uc nog moeten maken. Inderdaad ‘moeten maken’...
 

Interoute sponsort Alternatieve Elfstedentocht Weissensee met hosting

Fri, 2016-01-29 08:38 -- Marinka
Interoute is opnieuw hoofdsponsor van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee die momenteel plaatsvindt. Via de live streams en video’s op de website www.weissensee.nl kunnen de thuisblijvers op de hoogte blijven. De hosting hiervan gebeurt op Interoute Virtual Datacenter (VDC), een wereldwijd cloudplatform dat actief is op 14 locaties, waaronder Amsterdam.
 
Interoute is al sinds 2004 als sponsor betrokken bij de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. 
 

Pages

Subscribe to RSS - blogs