About Us

about-us

Press Room

press-room

Blog

21 November 16
Het is onvoorstelbaar hoe hard het gaat met de ontwikkeling van IoT initiatieven. Netwerkbeheerders bereiden zich voor op een exponentieel groeiende gegevensgolf.
 
25 July 16
Klaar voor de start van het IoT?
 
Al jaren zien we geinige voorbeelden voorbijkomen van IoT-toepassingen in de retail. De echte doorbraak blijft vooralsnog uit. Het plotselinge succes van Pokémon Go zou zomaar eens een teken kunnen zijn dat consumenten klaar zijn voor ‘augmented shopping’.
 
21 March 16
Over de voordelen van unified communications (uc) bestaat weinig twijfel. Een organisatie die moet communiceren doet dat daarom graag ‘unified’ en in de loop van de jaren zijn hier ook talloze oplossingen voor beschikbaar gekomen. Alleen wil dat niet zeggen dat iedereen al unified communiceert. Hoewel het begrip alweer twee decennia oud is, zien we nog genoeg bedrijven die de stap naar uc nog moeten maken. Inderdaad ‘moeten maken’...
 
29 January 16
Interoute is opnieuw hoofdsponsor van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee die momenteel plaatsvindt. Via de live streams en video’s op de website www.weissensee.nl kunnen de thuisblijvers op de hoogte blijven. De hosting hiervan gebeurt op Interoute Virtual Datacenter (VDC), een wereldwijd cloudplatform dat actief is op 14 locaties, waaronder Amsterdam.
 
Interoute is al sinds 2004 als sponsor betrokken bij de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. 
 
31 August 15
In 1995 publiceerde Maurice de Hond zijn bestseller Dankzij de snelheid van het licht. Grote hoeveelheden big data verzenden tussen datacenters “At The Speed of Light” was toen nog een visioen, vandaag realiteit.
03 June 16
Unified Communications leek een inkopper. Alle communicatiemiddelen koppelen in één oplossing klinkt logisch en praktisch. Het lijkt ook technisch heel aantrekkelijk, omdat het meer flexibele mogelijkheden biedt om de communicatie te beheren, zodat je bijvoorbeeld snel kunt op- en afschalen en eenvoudig aan veranderende gebruikerswensen kunt voldoen. Toch is het juist die achterkant die in de praktijk het grootste obstakel voor UC is gebleken.
 
29 February 16

De Europese Commissie zette eind vorig jaar een streep door Safe Harbour. De onduidelijke situatie die dat oplevert, roept niet alleen vragen op over data privacy, maar maakt ook duidelijk hoe belangrijk de plaats waar data worden opgeslagen kan zijn.

20 July 15
De vakantie is voor veel managers bij uitstek een reflectieperiode. Wat is onze ondernemingsmissie en wat zijn mijn persoonlijke drijfveren? Maar op het strand of aan de rand van het zwembad rustig een boek lezen, terwijl drie jonge dochters om je heen fladderen, het is mij nog nooit gelukt. Lezen doe ik daarom vóór de vakantie. Bijgaand mijn Strandboeken Top 3 voor managers die ook bij extreme hitte scherp willen blijven. Missie is trouwens een achterhaald begrip. MTP is het nieuwe toverwoord.
 

1. Exponentiële organisaties

Pages